Gratis
dagpas
Lidmaatschap
Test

Luxe & innovatieve toestellen

hammerstrength_grijs

INSPIRE Fitness Club is een officieel Hammer Strenght Training Center! Bij ons op de vloer; de select lijn & plate loaded toestellen in de kleurstelling Apple Candy Red & Zwart.

Robuuste krachttrainingstoestellen om topsporters weerstand te bieden en ze daarmee hun doelen te laten bereiken. Onze pareltjes op de vloer;de Hammer Strengt leg press tot 1000kg en V-press hack squat, daarbij dumbbells van 1 tot 60kg.

Hammer Strength toestellen bewegen op de manier waarop het lichaam hoort te bewegen (biomechanica) en beloont hard werk met maximale resultaten!

Success doesn’t happen overnight. It’s a journey that requires focus, discipline and mental and physical strength. But if you put in the work and are dedicated to your purpose, with Hammer Strength you will be ready when you need to be.

lifefitness

Wij voeren het prachtige merk Life Fitness , zij hebben het ruimste aanbod op het gebied van cardio-, kracht- en groepstraining.
De Insignia lijn bij ons op de trainingsvloer is innovatief op het gebied van krachttrainingstoestellen met steekgewichten. De luxe Life Fitness apparatuur is zo ontworpen dat ze voldoen aan de eisen van iedere sporter, ongeacht leeftijd , vaardigheid of conditieniveau .

Daarbij hebben wij ook een echte eyecatcher in de club! Wij dagen je uit bij ons kennis te komen maken met het vernieuwende SYNRGY360-concept. Een enerverende & inspirerende fitnesservaring toegankelijk voor iedereen.
Onze coaches kunnen hier dagelijks super intensieve circuittrainingen geven (tot maximaal 8 personen).

Dit toestel staat gewoon bij ons op de trainingsvloer. Deze wordt dus ook ingezet voor één-op-één training met een personal trainer, én is tevens voor iedere individuele sporter te gebruiken.
Durf jij het aan ?!

Na inspanning komt ontspanning

Geniet van een luxe koffie, smoothie of eiwitshake in onze koffie- en theetuin.