Gratis
dagpas
Lidmaatschap
Test

INSPIRE Fitness Club

Persoonlijke aandacht, service, optimale begeleiding zowel op het gebied van trainen als voeding.

Onze visie

INSPIRE Fitness Club is meer dan alleen een sportschool. Wij willen onze gasten letterlijk inspireren. Wij zien training als onmisbaar om onszelf positief te blijven ontwikkelen en duurzaam te leven. Bewegen is voor ons niet vervelend of vermoeiend, maar één van de leukste en beste dingen die we voor onszelf kunnen doen. Een paar keer per week trainen zorgt er al voor dat we elke dag vooruitgaan. Bij INSPIRE Fitness Club kan bewegen weer je favoriete tijdsbesteding worden en  leer je hoe je het beste uit jezelf kunt halen.

Wij strevennaar een persoonlijke sfeer, service, een plek waar je je op je gemak voelt en kunt socializen. Daarbij krijg je professioneel advies en persoonlijke begeleiding van ons gastvrije INSPIRE team. Onze trainingsvloer van 1200M2 is voorzien van meer dan 100 Fitness toestellen en er is altijd zaalbegeleiding.

Of je nou jong of oud, beginnend of gevorderd, een slanke of wat zwaardere sporter bent, bij INSPIRE Fitness Club ben je op het juiste adres.

Ons team

Wie zijn wij?

Wij zijn James & Sanne (eigenaren) en naast levenspartners nu ook zakenpartners! Na anderhalf jaar dromen, ideeën hebben , plannen maken , dat in een bedrijfsplan gieten en op zoek gaan naar hét geschikte pand in ons mooie Gorinchem was het dan 1 augustus 2018 zover .
De sleutel van een pand waar nog heel veel aan moest gebeuren maar waarin wij willen gaan knallen , samen met jullie doelen en resultaten willen gaan behalen en een inspiratie willen zijn >INSPIRE Fitness Club.

Naast het werken aan de uiterlijke mens vinden wij de innerlijke mens net zo belangrijk, de balans tussen lichaam en geest. Daarom gaan we naast fitness op de vloer voor de liefhebber ook een stukje ‘ mindgym’ aanbieden. En na inspanning.. komt ontspanning. Daarom bij ons, een verwenmomentje na een goede work out.. een heerlijke kop koffie, thee, smoothie of eiwitshake.

We hopen jullie in onze gym te mogen verwelkomen. Tot dan !

Sanne & James

Doe nu onze lidmaatschapstest 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou?